Skrivet: 2013-07-29 | 21:43:00
Kategori: Resor och minnen

vandring

Nu har jag och Sandy gått ner och satt oss på ett café i närheten där det finns internet. Har bara tagit varsin dricka och ska snart gå tillbaka till huset för att äta middag! Idag låg vi ett tag vid stranden, men efter en dryg timma blev det mulet så vi gick och åt lunch och satt där ett tag. Ska inte lägga oss allt för sent ikväll för det blir en tidig morgon imorgon för att sätta oss på tåget mot Barcelona där vi ska spendera dagen. 
 
Här är två bilder från när vi vandrade upp till toppen av berget igår, vilket tog över 6 timmar, men var väldigt fint när vi väl kom fram!

Skrivet: 2013-07-29 | 03:08:15
Kategori: Resor och minnen

laroque des albéres

Har inte haft varken internet eller tid innan, så därför har jag inte lagt upp något. Men nu har jag kopplat upp mig mot det internetet de har här, dock går det inte jättesnabbt så blir inte så många bilder! Här är det i alla fall extremt varmt och vi har hittills bland annat varit vid stranden, gått i grottor och vandrat i bergen i sex timmar. Imorgon ska vi åka till en annan strand för att killarna ska kunna köra vattenskoter, medans jag och Sandy solar för att i alla fall få lite färg under tiden här, eftersom vi gör så mycket annat än ligger i solstolen!
 

Skrivet: 2013-07-24 | 00:49:00
Kategori: Allmänt

frankrike

I morgon åker jag, Sandy och Dagur ner till Ossians sommarställe i Frnkrike för att vara där i tio dagar och ha det trevligt! Men därför kommer ju då inte min uppdatering här kunna vara så bra. Några inlägg kanske det kan bli, men hade tänkt tidsinställa inlägg nu i förväg, men nu visade det sin att jag glömt min laddningssladd i Grundsund och datorn håller på att dö så har tyvärr inte tid med det! Ska be Sandy ta med laddningssladden till sin dator så min går att använda där nere, men fram tills att jag kommer till flygplatsen i morgon så är min dator död.
 
 

Skrivet: 2013-07-23 | 02:29:42
Kategori: Allmänt

lax och potatis

Morfar kom hit på besök igår, så vi dukade upp utomhus för att äta lunch under parasollet. 
 

Skrivet: 2013-07-22 | 01:16:26
Kategori: Allmänt

vid havet

Nu har det ju varit väldigt varmt i snart flera veckor, så igår cyklade jag och mamma bort till klipporna så jag fick ta årets första dopp i havet i Sverige. 
 

Skrivet: 2013-07-20 | 12:31:10
Kategori: Allmänt

i solnedgången

Igår när mamma körde hem mig från pizzerian stannade vi på vägen så jag kunde gå in till korna i hagen!
 

Skrivet: 2013-07-20 | 00:09:00
Kategori: Allmänt

kungshamn

Gjorde en liten snabb utflykt med bilen till Kungshamn, men hann inte stanna så länge eftersom bilresan tar över en timma och jag skulle vara på jobbet igen klockan fem!
 

Skrivet: 2013-07-18 | 22:50:00
Kategori: Allmänt

lunch på pelles

Både pappas bror, hans fru, farmor och farfar är här på besök, så vi gick ner och åt lunch på Pelles.

Skrivet: 2013-07-17 | 22:30:00

smoothie

Har precis ätit en stor middag, vilket var väldigt nödvändigt eftersom jag ändast åt en smoothie på lite hallon, blåbär och kvarg innan jag åkte hemifrån förut inför dagens arbetspass.
 
 

Skrivet: 2013-07-16 | 22:57:00
Kategori: Allmänt

rågårdsvik

Gick upp tidigt igår och cyklade iväg för att söka jobb och lämna ut mitt CV till lite olika ställen här i Grundsund. Men är ju lite sent ute att söka inför denna sommaren, så tänkte att jag kunde vara ute i väldigt god tid och säga att jag var intresserad även inför nästa sommar. Men en pizzeria här i närheten behövde personal, så efter att jag och mamma ätit lunch på pensionatet i Rågårdsvik fick jag komma in på provjobb, och idag fick jag komma tillbaka! Så ska jobba där nu fram tills måndag, för på onsdag åker jag, Sandy, Ossian och Dagur till Ossians sommarställe i Frankrike!
 

Skrivet: 2013-07-15 | 23:23:50
Kategori: Allmänt

ny design

Har suttit och fixat med en ny design här till och från i några dagar, och nu är den i till största del klar! 
 

Skrivet: 2013-07-14 | 17:23:00
Kategori: Allmänt

målat

Vår sommarstuga som vi köpte för ett år sen är inte riktigt färdigrenoverad och idag vad det bland annat dags att måla matbordet vitt. Så det sattes jag i arbete att hjälpa till med och att bara lägga på en grundfärg tog flera timmar kändes det som. Men när vi var klara med det gjorde jag mig en skål lunch, och snart ska jag och mamma ut på en lång och rask promenad i det fina vädret!
 
 

Skrivet: 2013-07-13 | 14:03:14
Kategori: Resor och minnen

sista två dagarna

Sista dagen vid stranden åkte vi bort till nissi beach igen. Det var väldigt mycket katter runt omkring hotellet vi bodde på så innan vi tog oss in till centrum för att äta middag, matade vi de katter vi såg med skinka och macka och sen på kvällen köpte jag och mamma tre burkar kattmat som de allihop fick dela på! Dagen efter var det dags att åka hem, men eftersom planet var två timmar försenat fick vi lite extra soltid på ett café utanför flygplatsen.
 

Skrivet: 2013-07-12 | 15:02:00
Kategori: Resor och minnen

cyprus

Näst sista dagen låg vi bara vid stranden nedanför hotellet och solade och sen på kvällen innan vi skulle ut och äta gick jag och sophie upp till en utkiksplats och tog lite kort i solnedgången! 

Skrivet: 2013-07-11 | 20:06:00
Kategori: Allmänt

soliga dagar

Några överblivna bilder från Grundsund! En av dagarna gick till klipporna och solade, och vi var även nere och fikade på café syltrutan sista dagen.
 
Fick en fråga om jag, Sandy, Ossian och Dagur bara är vänner, och hur vi blev så bra vänner. Och ja vi är bara väldigt bra vänner alla fyra och lärde känna varandra nu på gymnasiet! Vi funkade bra och trivdes ihop och eftersom vi går i samma klass blev väldigt naturligt att vi började vara mycket med varandra. 
 

Skrivet: 2013-07-10 | 20:26:00
Kategori: Allmänt

tennis och middag

Efter vi ätit lunch gick vi bort till tennisbanan för att Sandy skulle lära spela oss lite, och sedan gick vi ner till Pelles för att äta middag vid vattnet!

Skrivet: 2013-07-09 | 01:23:00
Kategori: Allmänt

liseberg

Här är bilderna från när vi var på liseberg i lördags! Eftersom jag inte vågar åka så mycket kunde jag ta kort istället medans de andra åkte, även om det inte blev så mycket åkande då köerna var väldigt långa.
 
 
 
 

Skrivet: 2013-07-08 | 16:47:00
Kategori: Allmänt

grillat

Vi kände att det inte var så kul att bara sitta hemma på lovet, så jag, Sandy och Dagur åkte upp hit till mitt sommarställe i Grundsund. Igår var vi bara hemma och grillade korv på altanen men ikväll ska vi nog gå ner till bryggan och äta på Pelles!
 

Skrivet: 2013-07-05 | 21:45:00
Kategori: Resor och minnen

snorkling

En av dagarna bokade vi en snorkelutflykt, för att göra något annat än att ligga vid stranden varje dag. Vi åkte runt med en båt och stannade på tre olika ställen för att snorkla och bada från båten!

Skrivet: 2013-07-05 | 20:55:00
Kategori: Videos

engelskafilm

För ett tag sen höll ju jag, Sandy, Ossian och Dagur på och spelade in en film om mig som ett slutprojekt i engelskan, men som man inte blev bedömd på utan mest var på skoj. Har haft lite problem med sparandet av filmen, men nu har jag lyckats spara den även om kvallitén tagit lite stryk tyvärr, så här är den!
 
 

Skrivet: 2013-07-05 | 17:53:00
Kategori: Resor och minnen

nissi beach

Den tredje dagen tog vi en taxi bort till nissi beach, som är lite finare än stranden nedanför hotellet. På kvällen gick vi ut och åt lite speciell men väldigt god mat på en grekisk restaurang!
 

Skrivet: 2013-07-03 | 01:09:00
Kategori: Resor och minnen

de första

Sandy kom hit förut idag för att ses nu när jag varit borta en vecka och vi tog det bara lungt och såg på tv. Tror jag ska gå upp och lägga mig nu, men här är några av de första bilderna från resan!
 

Skrivet: 2013-07-01 | 13:09:00
Kategori: Resor och minnen

på flygplatsen

Vid tio i morse åkte vi med bussen från hotellet och mot flygplatsen för att flyga hemmåt vid klockan ett. Men planet visade sig vara två timmar sent så nu sitter vi fortfarande här och väntar för att få boarda, så får se när vi kommer hem! Har haft en väldigt varm och skön vecka och känns ganska tråkigt att åka hem till ett kallt och regnigt sverige. Men nu har vi ju fått uppleva lite och bli lite bruna, så egentligen borde man väl inte klaga!