Skrivet: 2014-12-30 | 23:21:00
Kategori: Resor och minnen

Julafton

På förmiddagen tvingade vi oss ut i backen för ett par åk för att känna oss lite piggare och inte bara ligga inne och äte choklad hela tiden. När vi kom tillbaka började julstöket och vi duschade och fräshade till oss inför paketöppningen som i år fick komma innan julmaten! 

Skrivet: 2014-12-30 | 00:24:00
Kategori: Resor och minnen

Dag i backen

Här är några bilder från ännu en kall dag i backen. Det är ju Sverige och vinter så tog inte många minuter innan jag tappat kontakten med både tår och fingrar och de där lunchpauserna i någon varm stuga var för det mesta väldigt efterlängtad. Men så blev inte skiddagarna speciellt långa heller för efter en tre timmars nötande var jag ganska mör och redo för en eftermiddag av vila i soffan! 

Skrivet: 2014-12-23 | 18:48:22
Kategori: Foto

Snölandskap

Imorgon är det julafton och halva veckan här i sälen har gått! Förut åkte Sandy och Johan hem för att fira med sina familjer, och morfar kom hit för att fira med oss. Får så om det blir så mycket skidåkning imorgon. Kanske ett eller två åk innan förberedelserna börjar, men ska vara väldigt kallt så tveksamt om vi vågar oss ut. Blåser ju så fruktansvärt på toppen, så jag förfryser ju fingrarna om jag har uppe kameran i mer någon minut. Därför blir det inte så många bilder, men här är några från i söndags!

Skrivet: 2014-12-21 | 18:42:00
Kategori: Resor och minnen

En vecka i Sälen

Bilresan upp till Sälen var lång, så när vi kom fram var det mörkt trots att vi åkt vid 9 på morgonen. Men så gjorde vi ju några stopp på vägen också! Ska i alla fall bli kul att fira julen här uppe och bryta det vanliga mönstret lite. Sandy är ju med nu också de första dagarna så hon kan fila lite på skidåkningen innan vi flyger till Bad Gastein vecka 7, så det ska nog bli kul!

Skrivet: 2014-12-16 | 22:25:01
Kategori: Allmänt

Bankett

Då var det dags för skolans årliga vinterbankett igen! Platserna tog slut på 7 minuter, men vi var föreberedda och kom med, så alla fixade sig hemma och tog sig till Johan för att förfesta lite. Kul att få klä upp sig på det sättet! Händer inte så ofta. Senare på kvällen tog vi i vilket fall taxin från Johan till GTS festvåning där det serverades trerätters och lite senare på kvällen dans! Väldigt kul!

Skrivet: 2014-12-09 | 19:21:00
Kategori: Ätbart

Vitaminboost

I gårkväll kom mamma hem från mataffären med massa olika sorters citrusfrukter och en lapp med ingredienserna till en egengjord juice. Har känt mig ganska krasslig sen i söndags, och därför varit hemma från skolan både igår och idag, så hon tänkte att en c-vitaminrik drink skulle vara bra för mig. Så jag skalade apelsin, clementin, lime och grapefrukt och stoppade ner det i mixern, och efter att ha åkt genom silen hade jag ett fullt glas! Jättegott! Precis lagom sött, och jag älskar citrussmak i alla dess former. 

Skrivet: 2014-12-08 | 12:55:18
Kategori: Allmänt

19

I fredags var det en utmattande dag. Inleddes med kemislutprov i tre timmar för att sedan gå till en bar och ta några öl. För på eftermiddagen skulle vi treor få se tvåornas revy och då gäller det att vara förberedd haha. När vi efter två timmar kom ut i verkligheten igen så var det bara att skynda hem får att hinna fixa sig lite snabbt innan vi skulle vara hos Johan för att fira att det var hans 19-årsdag. Vi började med en middag och sedan kom det lite fler senare på kvällen. När klockan började närma sig 3 kände jag, Kajsa, Johan och Nils för att få lite luft så tog oss ut på en liten kvällspromenad till någon lekplats en bit bort, innan vi gick hem och sov på provisoriska sovplatser i källaren. Så det blev i vilket fall inte speciellt mycket sovtid, för morgonen efter skulle jag upp tidigt och bli hämtad av mamma för att vi skulle på massagekurs. Så jag var lite sliten!

Skrivet: 2014-12-04 | 00:32:58
Kategori: Allmänt

Julfika

Några gånger varje läsår så är det klassens dag när man ska hitta på något kul ihop, och den här gången tyckte vi att lite julfika lät mysigt! Så klassen delade upp sig, några tog buss och några tog bil, och åkte hem till vår lärare som varit hemma och bakat hela dagen! Fanns extremt mycket gott kan man säga, nästan lite väl mycket, så var svårt att hålla sig till alla hunnit komma dit. Men stannade i alla fall ett par timmar och åt till i alla fall jag mådde illa, innan de flesta åkte hem för att sätta näsorna i kemiboken inför slutprovet på fredag!