Skrivet: 2014-10-30 | 20:15:00
Kategori: Resor och minnen

En heldag

Andra dagen i Köpenhamn ställde vi klockan och tog oss in mot stan för att börja dagen med lite frukost. Hade trott att det skulle krylla av caféer och restauranger med brunch och frukost, men där hade vi fel, så efter att ha letat runt i någon timma fick vi ta ett ställe där vi kunde köpa lite paninis och croisants. Detta fick bli våran uppladdning inför ett stort antal timmar på stan, och när vi tog oss hem senare i mörkret värkte fötterna på oss.

Skrivet: 2014-10-29 | 15:56:00
Kategori: Resor och minnen

En glass i Nyhamn

Tåget gick inte förens halv fem på eftermiddagen, så vi hann ta ett par sista timmar på stan igår. Alla hade dock handlat upp större delen av shoppingkassan dagen innan så spenderade mestadelen av tiden att se oss omkring!

Skrivet: 2014-10-27 | 19:54:00
Kategori: Resor och minnen

Öresundståget

Det är ju trots allt höstlov och då passar de ju bra att hitta på något, till exempel åka till Köpenhamn i några dagar. Vi satte oss på tåget igår morse, och efter ett antal byten var vi framme!

Skrivet: 2014-10-12 | 11:48:00
Kategori: Foto

Några sista minuter

Efter att jag och Mamma gjort ett lite halvdant försök att hitta kantareller åkte vi ju då ner till sjön precis intill skogen vi varit i. Stannade dock inte speciellt länge för hann bara gå några minuter innan solen förvann ner bakom träden. 

Skrivet: 2014-10-10 | 13:59:00
Kategori: Ätbart

Pålägg

Detta kan nog vara det godaste pålägget jag kommit på hittills; keso, skinka och avokado! Både nyttigt och mättande så brukar fundera bra till lunch, vilket det även fick göra i onsdags. 
I helgen nu funderar jag på att följa med familjen upp till Grundsund för å få lite miljöombyte. Hade tänkt stanna hemma och ha huset för mig själv men ser inte riktigt meningen när alla bara ska sitta hemma och plugga i stället för att vara med mig hehe. Och att plugga där i stället för här, ta sköna promenader och få använda kameran lite känns inte helt fel heller. 

Skrivet: 2014-10-08 | 15:24:00
Kategori: Allmänt

Utan någon större svamplycka

Behövde mig en paus i pluggandet, så jag och mamma bestämde oss för att åka iväg på vad vi trodde skulle bli svampjakt. Men insåg ganska snabbt att det inte fanns så mycket att hitta på det stället vi var på, så gick bara runt lite innan vi bestämde oss för att åka ner till sjön i stället innan solen gick ner bakom träden. Var i vilket fall skönt att få lite frisk luft!