Skrivet: 2015-02-25 | 23:07:00
Kategori: Resor och minnen

Bad Gastein-filmen

Hade planerat göra en film från resan, eftersom det både är kul att göra och att ha, så under veckan försökte jag filma så mycket det gick! Hade dock en del kameraproblem med dåliga inställningar i början av veckan vilket ledde till sämre kvalité, samt det stora problemet att videoinspelningen stängde av sig automatiskt hela tiden. Troligen för att mitt minneskort inte registrerar bilderna tillräckligt snabbt. Gjorde ett försök att hitta ett nytt, men ingen butk hade något som var bättre än det jag redan hade så då fanns det inte så mycket att göra. Detta har ju då lett till att klippen helt plötsligt klippts av, så om ni tycker klippningen är konstig någon stans är det troligen därför. Men men. En del roliga grejer fick jag med ändå tycker jag! Några av klippen i filmen är även filmade med Kajsas iPhone för att jag skulle ha lite mer film av värde att välja bland!
 
Och titta i HD för bästa kvalité!
  
 
 

Skrivet: 2015-02-24 | 14:33:00
Kategori: Resor och minnen

Vilodag

Dagen innan vi skulle åka hem till Sverige igen var det bara några av oss som orkade sig ut i backen. Men eftersom vädret var så fint tyckte jag, Johan och Nils att det kunde vara kul att utforska Bad Gastein lite. Kollade på vattenfallet, hittade en kyrka och gick in i ett antal souveniraffärer, innan vi vandrade hemåt och köpte med oss kebab till de andra på vägen. Var en härlig promenad, och kul att få se lite annat än bara centrum och backarna!

Skrivet: 2015-02-22 | 21:40:00
Kategori: Resor och minnen

Skiddagar

Här är alla resterande skidbilder! Vädret blev bättre och bättre, och sista skiddagen spenderade jag och Sandy till största del i solstolen hehe. Benen gjorde ont och skidåkningen gick dåligt så backarna lockade inte så mycket, och vi tyckte det var skönt att få lite färg! Men för det mesta var även skidåkningen väldigt härlig och man längtar verkligen tillbaka av att se alla bilder och filmer!

Skrivet: 2015-02-21 | 21:03:00
Kategori: Resor och minnen

Snöstorm

Den första skiddagen var vädret som förutspått, alltså inte så bra. På förmiddagen funkade det bra med bara snö, men när det var dags för andra åket började det blåsa något extremt. Man såg inget för all snö och dimma, och hade man blåsten i ryggen gick det inte att stanna. Så vi kämpade ett bra tag i den bitande kylan med att ta oss ner levande och hittade till slut ner och kunda få lite mat. Sedan tog vi bussen hem till lägenheten. Det var dock för extremt väder för att ta upp kameran, både för att den skulle bli förstörd och för att jag skulle förfrysa fingrarna av mig, så finns inga dokumentationer ifrån detta, men tydligen hade det stått någon stans att det blåst 43 s/m på toppen. På kvällen laddade vi sedan upp inför kvällens roligheter!

Skrivet: 2015-02-19 | 23:06:00
Kategori: Resor och minnen

Sportlov

Under sportlovet hade vi sedan länge bestämt oss för att göra som alla andra och åka skidor. Hittade en jättefin lägenhet där det gick att klämma in 11 personer i Bad Gastein, så i början av förra veckan tog vi flyget ner till Salzburg för att sedan ta bussen sista biten. Lägenheten var lika fin som vi tänkt oss, med utsikt över dalen och det välkomnande vädret var också perfekt. De kommande två dagarna blev dock betydligt sämre, men detta kommer i ett annat inlägg!