Skrivet: 2015-01-31 | 13:16:10
Kategori: Foto

Snödimma

När jag såg ut genom fönstret en morgon så hade ett tjockt lager snö lagt sig under natten, och dimman och solen skapade tillsammans en varmt vit vägg några meter från huset. Hade egentligen planerat att intensivplugga innan jag skulle iväg och fira Sandys födelsedag, men kunde inte låna bli att fota lite granna först. Så bestämde mig för att ta bilen upp till hästhagarna, för trots att ljuset var fint kanske det inte blir jättekul bilder i villaområdet. Ute var det dock iskallt och bilen var helt istäckt, så fick till och med kämpa med att få upp bildörren som hade frusit fast. Efter ungefär 20 minuters slitande för att kunna se ut genom rutorna kom jag i alla fall iväg, men då hade jag inte så micket tid kvar. 

Skrivet: 2015-01-23 | 23:28:38
Kategori: Allmänt

Pinchos

För ett litet tag sedan fick jag testa något nytt när jag, Olivia och Simon åkte in till stan för att äta middag på Pinchos. Maten var otroligt god, och väldigt smidigt att bara kunna skicka iväg beställningen med mobilen, även om det gav möjlighet till att skicka iväg en för mycket bara för det var så gott hehe. De stängde dock väldigt tidigt så efter ett tag blev vi utschasade, men vid det laget var jag så mätt att jag inte kunde röra mig. 

Skrivet: 2015-01-21 | 22:14:53
Kategori: Foto

Windy

På nyårsdagen bestämde de andra sig för att vi skulle åka upp till Grundsund, trots varningarna om att det skulle bli storm. Jag hann i princip bara vända i dörren efter att ha kommit hem från nyårsfirandet i Fjällbacka innan vi skulle gå ut för att sätta oss i bilen igen. Väderlekrapporten hade inte haft fel för det blåste något extremt, vilket vi tänkte att vi kunde ta till vara på och åka bort för att se om det gick att få några bilder på vågorna som slog upp. Men vi var liite sena, för solen hade gått ner bara några minuter tidigare, och kylan gjorde att fingrarna förfrös om man hade de framme för länge. Så blev ingen lång tur utan efter en stund kastade vi oss in i bilen, åkte hem, och bäddade ner oss i soffan. 

Skrivet: 2015-01-09 | 00:11:00
Kategori: Resor och minnen

Störtlopp

Några sista bilden från en av dagarna i backen! Snart dags att ladda upp igen, för vecka 7 spenderas i Bad Gastein!

Skrivet: 2015-01-06 | 18:33:58
Kategori: Allmänt

Egg and milk

Efter jul och nyår har vi båda haft fullt upp och för det mesta varit bortresta, så vi bokade in en liten brunch igår för att kunna prata ikapp oss lite. Efter att ha trasslat fram och tillbaka med bilen i stan och lyckats komma ut på motorvägen ett antal gånger hamnade vi till slut på Egg & Milk. Där är det ju alltid gott! Stannade tills parkeringen gick ut och tog oss sen in till stan för att snabbkolla rean, men precis som varje år så fanns inget för mig! 

Skrivet: 2015-01-02 | 20:01:37
Kategori: Foto

Fruset


Vi som tyckte att det var kallt vid stugan fick en chock när vi kom lite längre ner under hemfärden. Där visade termometern stundvis 24 minus och i princip allt utanför rutan var genomfruset och vitt och fint. När vi såg en utkiksplats svängde vi av några minuter för att titta och ta lite kort. Men fy vad kallt det var, så blev inte många minuter utan sprang ganska direkt tillbaka för att kasta oss in i bilen!