Skrivet: 2014-09-30 | 19:54:45
Kategori: Allmänt

Ett mellanmål

Idag var det kort dag, bara två lektioner och sedan lunch, så hann sitta med de andra när de åt ute ett litet tag innan det var dags att ta sig hemmåt. Behövde åka till bibloteket för att låna böcker till historiaarbetet vi håller på med nu, och kände inte riktigt för att gå dit från tåget, så tog vagnen till mammas jobb där jag snodde åt mig hennes bil och körde hem. Väldigt smidigt! Kände dock att jag var för trött för att köra en meter till, så svängde av och tog mig lite mellanmål hemma i form av mugcake innan jag pckade ihop och tog mig bort till bibloteket. Faktiskt lite mysigt att sitta där och leta i böcker. Känns som om man har all tid i världen, vilket jag visserligen inte alls har hehe, men kan ju vara avslappnande att låssas!

Skrivet: 2014-09-29 | 11:34:00
Kategori: Allmänt

Middag

Både Mikaela och Ossian fyllde år ganska nyligen så då passade det bra för dom att ha en födelsedagsmiddag tillsammans! De hade fixat jättegod mat och allt var väldigt trävligt! Vi drack fördrinkar, åt trerätters, hade presentöppning, spelade wii och avslutade kvällen med att se på skräckfilm fram till 4. Så jag känner mig ganska seg idag trots en två timmars power nap när jag kom hem förut!

Skrivet: 2014-09-23 | 20:54:42
Kategori: Allmänt

Rosendals trädgård

Efter ett par timmars startsträcka på morgonen åkte vi andra dagen ut till djurgården. Denna dagen var det min tur att köpa glass, så gick i värmen och kämpade för att den inte skulle hinna rinna ända ner till armbågarna medan jag försökte hålla samma takt som de andra. Vandrade runt lite i rosendals trädgård och bara såg oss omkring innan vi bestämde oss för att ta en lunch-fika. Var extremt mysigt, och hade så mycket att prata om att vi inte kom ivåg hemmåt fören dagen börjat ta slut! 

Skrivet: 2014-09-19 | 23:36:00
Kategori: Allmänt

En dag i huvudstaden

Spenderade nästan hela lördagen på stan. Kollade i affärer och åt lunch och klagade på att timmarna gick alldeles för fort. När affärerna började stänga kände vi fortfarande inte för att gå hem, så gick ner till vattnet så de andra kunde köpa glass. Gick runt där ett tag innan vi bestämde oss för att svänga förbi KTH på vägen hem! Jag och Sandy har redan fått en rundvisning av mina kusiner sist vi var i Stockholm, men nu ville även de andra se hur det kändes. Är ju dags att börja tänka på universitet nu!

Skrivet: 2014-09-15 | 19:12:00
Kategori: Allmänt

Tjejhelg

Kände att vi behöve en tjejhelg att bara umgås och hitta på lite nytt, så i fredags tog jag, Kajsa, Sandy och Mikaela tåget upp till Stockholm för att bo i Sandys lägenhet över helgen. Tåget gick från centralen direkt efter skolan vilket innebar att vi fick släpa med alla väskor till skolan på morgonen, och även att jag fick offra min sömn för att gå upp tidigt och packa. Men resan upp gick i vilket fall snabbt och smidigt utan förseningar, för en gångs skull, och eftersom vi åkte så tidigt hann vi fixa till oss och gå ut och äta på tgi friday's! Passande ju eftersom det var just fredag hehe, och så tyckte vi det var kul att överaska Mikaela med födelsedagsfirande, och det är de ju bra på där! 

Skrivet: 2014-09-04 | 22:38:00
Kategori: Allmänt

Äntligen

Då var dagen ändligen här! Efter över ett år med skrot i munnen kan jag ändligen le igen. Kommer nog ta ett tag innan jag vänjer mig helt dock. Tycker nästan att det ser konstigt ut, de är så stora å konstiga haha, men samtidigt väldigt skönt att kunna öppna munnen och veta att det ser normalt ut. 
 

Skrivet: 2014-09-02 | 23:20:00
Kategori: Allmänt

Sängliggandes

Har gått nu i flera dagar och försökt undvika att röra något som kan vara nersmittat eller stå för nära någon som snörvlar, men borde väl ha lärt mig vid det här laget att det är lönlöst för varje gång jag håller på så slutar det med att jag ligger hemma med feber. Så var hemma från skolan igår och idag, och i brist och ork att göra annat tog jag fram några gamla bilder från när Erik skulle till sin bal i början av sommaren. Alltid kul att leka med lite gamla bilder när man inte har något annat att göra!
Nu är det i vilket fall dags att gå till sängs. Måste nog ändå göra ett försök och gå till skolan imorgon.