Skrivet: 2016-01-05 | 12:49:00
Kategori: Australien

Nyårsfirandet

Nyårsfirandet är ju väldigt stort här i Sydney, så för att ha en chans att se något av fyrverkerierna var vi på plats redan 8.20 och började köa. Folk hade kommit redan kvällen innan och tältat för att hamna längst fram, men riktigt så ambitiösa var vi inte.  
 
 Vi hade kunnat ha otur med ösregn och kyla, men trots det fina vädret satt nästan alla och gömde sig under paraplyer. Även om värmen kunnat vara mycket värre så kändes det hemskt varmt, och solen brände genom paraplyet. Eftersom vi varit där så tidigt hade man inte fått så mycket sömn, men det var för varmt för att göra något annat än vänta på att tiden skulle gå så det skulle bli kväll och svalare. Så det blev inte en blund ändå.
 
 
Vi försökte få tiden att gå genom att spela yatsy och kort! Det var lite det och att äta som gick att hitta på, men det var mysigt att ha på musik och sitta där och kura ihop sig för att undvika solen.
 
 
När solen äntligen gått ner och klockan blivit 21 var dom första fyrverkerierna. Dom har dom för att barn också ska kunna se dom innan det är läggdags!
 
 
Efter ytterligare 3 timmar var det dags för nedräknandet och dom riktiga fyrverkerierna. Det var riktigt häftigt och väldigt genomtänkt! Vid 12-slaget stod vi och knöddes för att räkna ner med alla andra som var där, men sen tog vi några steg tillbaka för att få bra utsikt över himlen! Det blev en lång men rolig dag :)
 


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: