Skrivet: 2014-05-31 | 22:24:43
Kategori: Foto

Uppe med tuppen

Mamma har pratat om att det ska vara så fint ute innan solen gått upp, så i går morse ställde vi klockan på halv fyra och åkte ut till Nääs och golfbanan. Såg inte så mycket djur som vi trott, men dimman överallt gjorde det väldigt fint och annorlunda från hur det ser ut mitt på dagen. Var faktiskt inte så svårt att ta sig upp ur sängen som man kunnat förvänta sig, efter två timmars sömn, men när vi åkt runt i dimman ett bra tag åkte vi hem igen och sov tills väldigt sent. 

Skrivet: 2014-05-26 | 23:11:00
Kategori: Allmänt

Tvåornas vårmiddag

Trodde vi skulle bli lite sena till middagen, men alla andra verkade ha tänkt ungefär som vi i sin tidsplanering. Men åt i alla fall gott och sedan gick vi ut och hängde lite på balkongen, dansade där inne, eller var nere på gatan. Var i vilket fall väldigt trevligt, trots den hemska krampen i fötterna haha. 

Skrivet: 2014-05-25 | 18:54:31
Kategori: Allmänt

Förfest

I fredags fixade Johan lite förfest hos sig innan vårmiddagen, så vi var där och umgicks i några timmar innan vi satte oss i taxin mot odd fellow. Bilderna från när vi var där får komma i ett eget inlägg, annars skulle detta bli alldeles för långt haha. Var i vilket fall väldigt roligt, och Johans alla vapen gjorde det hela något mer spännande ;)

Skrivet: 2014-05-22 | 13:47:00
Kategori: Allmänt

I den varma skuggan

Termonetern i morse visare att det var varmare ute än inne, helt sjukt, så kände mig tvungen att flytta frukosten ut till trädgården. Lite skönt att bryta mönstret och inte sitta vid matbordet och äta precis som alla andra frukostar året runt. Borde väl göra det lite oftare, dock kanske bordet behöver rustas upp något först för att göra det ännu trevligare hehe. Men när jag var klar gick jag i stället ut på altanen med skolböckerna och har planerat att spendera resten av dagen där ute i mina mjukiskläder, för att om möjligt göra det lite roligare att plugga, och även på något sätt ta vara på det perfekta vädret. 

Skrivet: 2014-05-19 | 16:53:36
Kategori: Allmänt

Det sista

På fredag annordnar skolans elevkår Vårmiddagen för alla tvåor, och vi ska ju såklart gå. Men börjar ju bli hög tid att hitta en klänning så vi gick runt idag på håltimman och letade, utan resultat för min del. Och är ju bra att ha något att ha på sig hehe, så får försöka hitta något på nätet tänkte jag och se om det hinner komma innan fredag! 
På fredag har jag även sista provet för terminen (!!) vilket känns extremt skönt. Sista slutspurten, sen är det klart. Så idag har jag planerat mycket pluggande, och även att försöka springa mig ner till gymmet en stund, även om det inte är så kul när man är själv. 

Skrivet: 2014-05-17 | 20:23:00
Kategori: Foto

Genom hela Grundsund

Åkte ju upp hit den här helgen för att jag ska jobba, så i morse fick jag ställa klockan och dra mig upp redan vid halv nio. Men behövde inte jobba så länge som jag trott utan var hemma redan igen vid tre. Så då passade jag på att hoppa i bikinin och sola nån timma. Men vi har även gäster här denna helgen, så då passade det ju bra med en lång promenad med hundarna genom hela Grundsund för att visa runt lite! Och vädret gör ju allt så mycket finare, och så kan det lite kompensera upp för de värkande fötterna. 

Skrivet: 2014-05-17 | 00:58:00
Kategori: Allmänt

Nonna

I tisdags kom Dagur hit så onsdag kväll bestämde vi tre att gå ut och äta. Hade först tänkt ut ett ställe, men var dock fullt när vi kom, så fick vandra bort och sätta oss på Nonna istället för att äta italienskt. Väldigt gott! I morgon är det göteborgsvarvet som jag planerat att se för att heja på Dagur och alla från klassen som är med. Men så blev det tyvärr inte, utan istället är jag nu uppe på mitt sommarställe och ska vakna tidigt imorgon för att åka iväg och jobba. Så känns lite tråkigt att missa det... Men kommer väl alltid nästa år ;)

Skrivet: 2014-05-11 | 20:42:00
Kategori: Allmänt

Den första springrundan

Kommer nog inte bli så mycket uppdatering här framöver för skolan tar död på mig, och ger mig varken tid till att fixa med bilder, eller att ta själva bilderna som jag ska kunna fixa med heller för den delen. Men tvingade mig i vilket fall ut på första springrundan på vääldigt länge förut och gick väl lite som förväntat, men inte katastrof. Har ju inte fått träna på flera månader så det här med att "komma i form till sommaren" har det ju inte blivit så mycket av hehe. Men nu är det dags att sakta men säkert ta tag i det. Springa varannan dag och gå till gymmet tre gånger i veckan kan man ju tycka räcker, och så får jag hoppas jag lyckas hålla i diciplinen! 

Skrivet: 2014-05-06 | 13:43:00
Kategori: Allmänt

Nationellatider

Har suttit och pluggat engelska och fysik ganska konstant de senaste dagarna, men idag fick vi gjort den engleska skrivdelen så nu känns det väldigt skönt! Det är ju den värsta delen. Det innebar även att vår dag blev väldigt kort, bara en lektion efter att skrivningen var klar, så var hemma redan vid 12 förut. Men nu är jag stoppat i mig lite mellanmål, sett på new girl och lekt med hundarna ett tag, så är väl dags att fortsätta med fysiken! Även om det är mycket kvar så känns det betydligt enklare när man bara har en grej att fokusera på åt gången. 
 

Skrivet: 2014-05-02 | 10:40:00
Kategori: Allmänt

10:40

Har tyvärr inte blivit så mycket uppdatering på senaste för mina dagar har bestått av intensivt pluggande, men ska försöka komma igång nu! Här är i alla fall några fler bilder från när jag och Sandy lite snabbt var i kungsträdgården för ett par veckor sedan.