Skrivet: 2014-07-29 | 22:48:00
Kategori: Allmänt

Se sig om

Vi håller fortfarande på att bekanta oss med det här att ha båt, så jag, pappa och Erik tog en liten tur för att se oss omkring. Körde lite vilse och efter att ha kört ett bra tag, i tron att vi skulle komma fram till hamnen så småningom, fick vi vända och köra tillbaka. Men då vet vi till nästa gång att där är det inte haha! Och det var ju se oss omkring vi skulle göra, vilket vi nu gjorde. 
Sandy har varit här uppe hos mig i några dagar över min lilla ledighet, men åkte hem tidigare idag. Har försökt hinna med så mycket bad och annat som möjligt och ändå lyckats ganska bra tycker jag. Nästan börjat tycka havet är helt okej ändå. Alltid tyckt att det är extremt obehagligt med tång, alla typer av maneter och att ha salt på kroppen efteråt, och därför gillat sjöar mycket mer. Då vet man vad som döljer sig under en. 

Skrivet: 2014-07-23 | 00:07:00
Kategori: Allmänt

Långa timmar


Jag kan verkligen inte spela golf, men vi tyckte ändå att hela familjen skulle åka bort till rangen och slå lite innan den sena middagen i förrgår. Ganska mysigt där när solen håller på å gå ner. 
Idag har jag jobbat sent för några hade bokat middag, så kom hem för lite knappt två timmar sedan. Men har inte kännts så jobbigt idag, även om det varit ganska länge. Både för jag började i kiosken så det blev lite omväxling  att sen gå ner till restaurangen, och så har vi haft väldigt kul nu på kvällen. Jag kunnat gotta mig med överflädet av middagens efterrätt, så nu mår jag ganska så väldigt illa hehe. Kan även vara för att jag är så extremt trött.
År väl dags att göra något åt det. 

Skrivet: 2014-07-21 | 17:00:46
Kategori: Allmänt

Ett första havsdopp

Efter jobbet igår tog jag och pappa cyklarna ner till klipporna för att ta ett dopp i havet. Det första för mig i år och eftersom det varit så varmt nu så länge var det faktiskt nästan behagligt, bara nästan. Stannade i vilket fall inte kvar där nere speciellt länge utan hoppade på cyklarna och kämpade oss (mig) upp för backarna tillbaka till huset. Skönt att kunna göra något sånt lite snabbt efter att ha stått inne i en varmt restaurang hela dagen!

Skrivet: 2014-07-20 | 23:35:00
Kategori: Allmänt

Inköp

Det blir så himla varmt här när solen ligger på och berget styr undan vinden, så mamma och Anna tyckte att en pool kunde vara en bra idé. Var lite krångel att fylla den eftersom marken sluttar, men efter att ha glävt en hel del gick det att få upp den rund och fin. Ska bli skönt att kunna hoppa ner där när jag kommer hem efter mördar-cykelturen från jobbet. 

Skrivet: 2014-07-13 | 00:14:00
Kategori: Allmänt

Kvällssol

Får ju utnytjta möjligheten att nu kunna ta sig upp till sommarstället själv, så när de andra åkte upp i gårkväll så stannade jag hemma för att åka in till stan med Olivia. Var ett tag på Bar Himmel innan vi tog tåget och sov hemma hos henne. På morgonen väntade scones-frukost, vilket var väldigt behövligt. Scones måste ju vara den godaste frukosten man kan komma på! Dock kan ju en bidragande faktor vara att man hinner bli så hungrig att man vill spy innan de är klara i ugnen... Men när eftermiddagen kommit och jag packat in i bilen åkte jag i alla fall iväg för att komma fram här två timmar senare. 
Följde även med på en kort kvällspromenad ner till vattnet, i det precis lagom varma vädret. Kämpade dock mot ett döende kamerabatteri, men några bilder hanns det med. 

Skrivet: 2014-07-10 | 18:46:00
Kategori: Foto

Hundra grader

Alltså denna värme. Hörde av mig till Olivia i förmiddags för var tvungen att få svalka mig lite, så vi två tog bilen ner till badplatsen. Vattnet var dock något kallare än vi tänkt oss, smen till slut hade vi tvingat oss i. Men det var skönt, och behövligt, och efter att vi torkat några minuter åkte vi bort och köpte oss var sin korv innan vi testade även den andra badplatsen i hopp om att vattnet där skulle vara varmare haha. Skillnaden var inte direkt märkbar men hoppade i alla fall i en andra gång och låg sen kvar och solade en stund. Gud vad skönt det är med bil måste jag säga, både jag och Olivia har ju då väldigt nyss fått vårat körkort så känns fortfarande väldigt nytt. Men kan tänka mig att man ganska snart tar det för givet! Fick dock offra min sovmorgon i morse och köra mamma till jobbet för att kunna ha bilen.
För ganska exakt en månad sedan åkte jag med Gustav och hans familj ut till nääs för att jag skulle ta lite familjefoton åt dem som de sedan skulle göra en tavla av. Tog ju då även lite andra bilder när vi ändå var där, så de tänkte jag att jag kunde visa här.

Skrivet: 2014-07-09 | 22:08:00
Kategori: Allmänt

Körkort!!

De senaste veckorna har gått åt till ganska konstant övningskörning och teoriplugg och har lite fått prioritera bort allt annat, vilket ju syns här. I fredags tog jag ledigt från jobbet för att göra teoriprovet, vilket gick bra, och bad även om ledigt nu både måndag, tisdag och onsdag för att kunna hårdträna de två dagarna innan det stora provet. Idag hade jag alltså min uppkörning, vilken även den gick bra (!!!) så nu har jag äntligen fått mitt körkort :D Extremt skönt efter all tid jag lagt ner! Invigde det redan idag genom att åka och hämta Sandy efter jobbet, för hon skulle hit och fira med oss, och än så länge har det gått bra, även om det känns väldigt konstigt att jag ska klara mig helt själv nu haha. I alla fall, efter att jag kom hem förut så var det helt enkelt för varmt för att lägga sig och sola utan tillgång till en pool eller sjö, så med slut på andra idéer tog jag mig en bok och la mig i skuggan och läste. Väldigt lagom, och så botade det ångesten över att man måste ta vara på vädret.